Internet-liiketoiminta ei ole taattua menestystä. Se on kuitenkin mahdollista vain kovalla työllä ja huolellisella suunnittelulla. Suunnittelu edellyttää tutkimusta. Hyvin harkittu strategia siitä, miten asiakkaita houkutellaan ja tuotetta markkinoidaan tehokkaasti, on osa Internet-markkinointiyrityksen onnistumista. Ilman suunnitelmaa yrityksesi voi ajelehtia päämäärättömästi Internetin valtavassa laajuudessa.Vaikka tutkimus on olennaisen tärkeää mille tahansa internetmarkkinointiyritykselle, se voi olla tehokasta vain, jos se tehdään hyvin. Näin se tehdään:

Tunne markkinasi

Internet-markkinoinnin aloittaminen sokeasti on kuin yrittäisi lyödä tikkaa pimeässä. Vaikka saatat olla onnekas ja osua joihinkin, onnistumisen todennäköisyys on epätodennäköisesti pelaajia suosiva. Las Vegas on upea paikka vierailla ja nähdä, miksi kasinot ovat yhä olemassa.

Verkossa on nykyään helppo myydä melkein mitä tahansa, joten kannattaa tutkia, mihin voit myydä. Tutki, mistä nettisurffaajat ovat kiinnostuneita, minkälaisista sivustoista he pitävät, ja mikä tärkeintä, millaista tavaraa he ostavat. Nämä tiedot voivat auttaa sinua sijoittamaan tuotteesi tai palvelusi niin, että voit lisätä tuloja.

Tunne kilpailijasi

Internet-markkinointi muistuttaa perinteistä markkinointia siinä, että sinun on ymmärrettävä, miten tuotteesi vertautuu muihin tuotteisiin. On helppo innostua lupauksesta, jonka mukaan Internet-markkinointi sopii kaikille. Markkinoijat voivat jättää ympäristönsä huomiotta. Tämä on vakava virhe.

Sinun on tutkittava, mikä saa tuotteesi erottumaan muista. Tämä vaatii sinulta jonkin verran tutkimusta. Tutustu kilpailijoihisi, heidän tuotteisiinsa ja markkinoihinsa. Opettele, miten he markkinoivat ja myyvät, millaista liikennettä he saavat ja miten voit käyttää näitä tietoja tuotteesi räätälöintiin, jotta se olisi yhtä hyvä tai parempi kuin muut.

Liikenteen pitäisi virrata sinun suuntaasi

Saat selville, mistä surffaajat pitävät tarkastelemalla verkkosivustoasi ja sen edistämiseen käytettäviä edistämistyökaluja. Luodaksesi tuotteen ja sivuston, jota ihmiset haluavat käydä katsomassa ja ostamassa, saatat joutua hienosäätämään sivustoasi.

Tätä varten sinun on oltava näkyvissä verkossa. Voit käyttää artikkeleita linkittääksesi sivustoosi, antaa hyödyllistä tietoa ja vinkkejä ja jopa antaa tavaraa pois. Sivustosi on suositumpi, jos se on hyvin suunniteltu ja tarjoaa arvokasta tietoa.

Varmista, että pidät sisältösi ajan tasalla ja merkityksellisenä

Sinun on korjattava verkkosivustoasi säännöllisesti, jotta pysyt mukana muuttuvissa vaatimuksissa. Sinun tulisi lisätä sivustollesi säännöllisesti uutta sisältöä ja arkistoida vanhemmat tiedot ja artikkelit. Sivustosi näyttää tuoreemmalta julkaisemalla ainutlaatuista sisältöä tai uusia tuotekuvia, ja se on helpompi optimoida hakukoneita varten. Optimoidulla ja uudella sisällölläsi on paremmat mahdollisuudet näkyä korkealla hakukoneissa.

Pysy uusimpien trendien kärjessä

Internet-markkinoijien on tutkittava ymmärtääkseen, että internet muuttuu jatkuvasti ja mukautuu uusiin trendeihin. Ei ole tyypillistä, että tuote tai palvelu pysyy alkuperäisessä muodossaan samana ja on bestseller. Se ei ole kompromissia, vaan selviytymistä ja fiksua markkinointistrategiaa.

Metsästykseen sopiva reppu

Monet yksinäiset sudet ovat menestyneet internet-markkinoinnissa, josta on tulossa yhä kilpaillumpaa. Voi olla hyvä ajatus löytää oikeat ihmiset auttamaan sinua yrityksessäsi. Verkostoituminen on edelleen tehokas strategia perinteisille yrityksille. Se on yhtä tehokasta verkossa.

Internet-markkinoijana on tärkeää olla varovainen sen suhteen, mihin rahasi menevät. Hakemistoihin sisällyttäminen ja liittyminen suuriin nimiin voi johtaa muhkeisiin maksuihin. Määrittääksesi, kumpi kumppanuus on tuottoisampaa, sinun on tehtävä taustatutkimusta.
Markkinointi massoille Vaihtoehtoja täynnä olevassa ympäristössä autopesuloiden omistajien on kerrottava ihmisille, miksi he ovat paras valinta. Monet autopesulat sijaitsevat yhdessä kaupungissa, mikä on yleistä suurkaupunkialueilla. Monilla huoltoasemilla ja C-kaupoilla on autopesuloita, mikä voi vähentää liikennettä pesulallesi. Mainostat sanomalehdessä ja sinulla on kookas, hyvin valaistu kyltti. Missä ovat uudet asiakkaat?

Kuluttajavetoisen taloutemme ostokäyttäytymisen perusteella on selvää, että se, missä asiakkaat pesevät autonsa, ei ole yhtä tärkeää kuin se, miten he pesevät autonsa.

Tarvitset liiketoimintaasi sopivan käteisvapaajärjestelmän. Autopesualalla on niin paljon vaihtoehtoja käteismaksujen suorittamiseen, että se on helppo hukuttaa. Valtaosa järjestelmistä keskittyy luottokorttien hyväksymiseen. Toiset tarjoavat kanta-asiakasohjelmia ja työkaluja, joiden avulla voit markkinoida käteisvapaata ohjelmaa. Kolmas vaihtoehto on tehdasvaihtoehto, joka sisältyy useimpiin uusiin laitteisiin. Tehtaan sisäänrakennetut korttiohjelmat ovat alkeellisia. Se toimii samalla tavalla kuin tehdasradio, ja se saattaa jopa riittää jonkin aikaa. Ne voidaan poistaa ja korvata muilla kuin tehdasvalmisteisilla vaihtoehdoilla lisäominaisuuksien lisäämiseksi, joita tehdas ei tarjoa.

Oletko kiinnostunut vain luottokorttien hyväksymisestä? Jos haluat hankkia vain luottokortteja hyväksyvän käteismaksujärjestelmän, suosittelen palkkaamaan Perry Powellin kaltaisen merkkikonsultin. Hän auttaa sinua suunnittelemaan kaupunkisi näkyvimmän kyltin, jossa lukee “We Accept …” ja sen jälkeen kaikkien tärkeimpien luottokorttien logot. Asiakkaat, jotka eivät tiedä, että hyväksyt luottokortit, saattavat jatkaa ohiajamista, jos eivät hyväksy luottokortteja. Luottokorttien saaminen on yhtä tärkeää kuin käteisen hyväksyminen. Se on loistavaa liiketaloudellista järkeä. Suuret luottokorttiyhtiöt investoivat miljardeja varmistaakseen, että jokaisella lapsella, aikuisella ja opiskelijalla, jolla on pankkitili, on luottokortti.

Vinkki: Vaikka luottokortin hyväksyminen voi tuoda sinulle uuden asiakkaan, Visa-kortilla ei ole uskollisuutta lisääviä etuja. Muistatko? Visa on kaikkialla, missä haluat sen olevan. Visa-asiakkaat ovat Visalle vain yhtä uskollisia kuin muut yritykset. Luottokorttien hankkiminen on hyvä tapa houkutella uusia asiakkaita. Juju on antaa heille syy, miksi heidän pitäisi palata.

Etsitkö markkinoitavaa käteisvapaata ohjelmaa? Oletko hyvä ehdokas markkinoitavaan käteisvapaaseen ohjelmaan? Ensinnäkin en voi tarpeeksi korostaa, että käteisvapaat järjestelmät ovat joustavampia kuin ennen. Käteismarkkinointiohjelma on kuin harjoitusvideo. Videon voi ostaa. Voit myös katsoa videon. Et saa videosta täyttä hyötyä, ellet tee harjoituksia. Siksi työntekijöiden ja omistajien osallistuminen on kriittisin tekijä käteismaksuttoman kanta-asiakasohjelman onnistumisessa. Jokaisen työntekijän ja johtajan on omaksuttava käteismaksuttoman ohjelman hyödyt, jotta se onnistuisi.

Miten käsittelen käteistä käyttämätöntä kanta-asiakasohjelmaa? Tämä artikkeli ei anna kaikkia vastauksia. Ei ole olemassa mitään taikakirjaa tai ohjelmistoa, joka vastaisi kaikkiin kysymyksiisi. Käteisvapaat tuotteet saattavat sisältää markkinointimekanismeja paksujen kirjojen muodossa, joita ei ole päivitetty vuosiin. Tämä vaikeuttaa niiden tarkoituksen ymmärtämistä. Joihinkin tuotteisiin sisältyy käytännön neuvoja, markkinointikirjallisuutta ja asiantuntijoiden kuulemista. Pesuammattilaiset ja operaattorit ovat alan parhaita tietolähteitä. Aikaisemmin autopesuloiden toimijat saattoivat oppia menestyksekkään liiketoiminnan harjoittamisesta vain autopesuloiden ammattilaisilta kongresseissa. Internet on erinomainen väline oppia siitä, “mikä toimii” ja “mikä ei toimi”. Talkcarwash ja Autocareforum antavat autopesulayrittäjille maailmanlaajuisesti mahdollisuuden jakaa kokemuksiaan ja esittää kysymyksiä.

Korttien myyminen kasvokkain on markkinointivaihtoehto 1. Yksinkertaisin tapa myydä kortteja on tavata asiakkaat kasvotusten ja selittää, miksi kanta-asiakasohjelmasi on niin hyvä. Saatat tarjota bonuspesudollareita asiakkaille, jotka maksavat prepaid-tilinsä etukäteen tai lataavat ne uudelleen. Asiakkailla on hyvä olla muutama ylimääräinen prepaid-kortti, kun työntekijät tervehtivät heitä. He ovat halukkaampia palaamaan seuraavalla kerralla, kun he pesevät ajoneuvonsa, ja jos se esitetään oikein, se lisää myös heidän prepaid-korttiensa arvoa. Korttien myyminen käsin on rajoitettu siihen, kuinka monta korttia voit jakaa henkilökohtaisesti.

Markkinointivaihtoehto 2: Kohdista maakunnallinen liiketoiminta kaupallisilla tileillä. Parhaat pesulan omistajat voivat todistaa, kuinka kannattavaa on kohdistaa paikalliset yritykset laivaston korttiohjelman avulla. Kaupallinen laivastoliiketoiminta on ennakoitavissa oleva, menestyvä ja luotettava liiketoiminta, johon voit luottaa joka kuukausi. Monet järjestelmät voivat tuottaa eriteltyjä laskuja kuukauden lopussa. Näin autopesuloiden omistajat voivat tuoda suuria asiakkuuksia, kuten kaupungin ajoneuvoja ja paikallisia lainvalvontaviranomaisia. Autopesuloiden omistajat, jotka olivat aiemmin myyneet poletteja tai polettilappuja, huomasivat, että heidän asiakkaansa pesivät autojaan todennäköisemmin sen jälkeen, kun heidän ei enää tarvinnut hankkia lippuja kuun lopussa. He eivät myöskään enää tarvinneet kuponkilappuja tai kuponkilappuja, joita he jakoivat autokannan kuljettajien kesken.

Vinkki: Hiljattain tehdyssä tutkimuksessa kävi ilmi, että johtajien suurin huolenaihe ei ollut ajoneuvojen pesun laatu. Eniten heitä huolestutti se, että heitä huijattiin joka kerta, kun heidän työntekijänsä jakoivat merkkilappuja tai merkkipusseja, joita ei voitu jäljittää. Yritysomistajat haluavat mielenrauhaa ja käteisvaratonta kalustonhallintaohjelmaa.

Vaihtoehto 3 Markkinointi: Myy prepaid-kortteja myyntiautomaateissa tai erikoistuneissa korttiautomaateissa. Prepaid-kanta-asiakaskortteja voidaan myydä tavallisissa myyntiautomaateissa 24/7. Monet valmistajat valmistavat teknisiä korttiautomaatteja, joiden avulla prepaid-asiakkaat voivat ostaa kortin käteisellä tai luottokortilla. Nämä automaatit soveltavat automaattisesti kanta-asiakasbonusta ennakkomaksuun ja myöntävät prepaid-kortin, jossa on oikea arvo. Näiden automaattien merkittävin etu on se, että asiakkaat voivat tarkistaa nykyisten prepaid-korttiensa saldon ja tarvittaessa lisätä arvoa. Näin kuluttajat voivat käyttää suuria seteleitä, joita ei voi vaihtaa setelinvaihtajassa.

Vinkki: Erikoisautomaatti ja latauslaite voidaan lisätä, jotta kolikkokuponkien käytöstä voidaan luopua vaiheittain. Neljännesrahoista tai sähköisistä aihioista ei saa enää laajennettuja lajittelumerkkejä. Näin voit saada kannattavamman käteisvarattoman ratkaisun.

Vaihtoehto 4 Markkinointi: Myy pesutilejä verkossa Nykypäivän kuluttajataloudessa ei pitäisi olla yllätys, että asiakkaat ostavat pesutilinsä myös verkossa. Monet autopesuloiden omistajat tarjoavat käteisvapaita maksuvaihtoehtoja ja käyttävät verkkosivujaan lisätulojen hankkimiseen. Asiakkaat voivat saada lisätietoja palveluistasi, jos autopesulallasi on verkkosivusto.

Esimerkki: Swipe-N Shine (swipe-n-shine) on esimerkki käteisrahattomasta markkinoinnista internetin kautta. Swipe-N-Shine, jonka omistaa ja jota johtaa Brett Pace, sijaitsee Murrayssa Utahissa. Hänen verkkosivuillaan myydään prepaid-kortteja, ja asiakkaat voivat myös rekisteröidä kanta-asiakaskorttinsa verkossa, jotta kortin arvo voidaan suojata varkauden tai katoamisen varalta. Asiakkaat voivat rekisteröityä saadakseen syntymäpäivähuuhtelun tai rekisteröityä verkossa prepaid-korttejaan varten. Heillä on myös mahdollisuus osallistua hänen Swipe-N-Shine-viittausohjelmaansa. Ystävien ja perheenjäsenten suositteleminen kanta-asiakasohjelmaan tuo heille ja heidän ystävilleen 5 dollarin arvosta ilmaista pesuarvoa. Brett tarjoaa kaikille autokanta-asiakkailleen mahdollisuuden käyttää kaupallisia tilejään verkkosivustoltaan. Se muistuttaa verkkopankkitoimintaa. Kaupalliseen autokantaan kuuluvat asiakkaat voivat maksaa laskunsa verkossa yrityksensä luottokortilla. Prepaid-asiakkailla on myös lisäarvoa verkossa.

Vinkki: Varmista, että verkkosivustosi osoite on kaikkialla. Voit käyttää verkkosivustosi osoitetta kaikessa, paidoista prepaid-kortteihin ja yrityksen ajoneuvoihin. Asiakkaat eivät käytä sitä, jos he eivät tiedä sen olevan saatavilla. He eivät käy verkkosivustolla.

Markkinointivaihtoehto 5: Myy prepaid-pesukortteja hyväntekeväisyyskeräysten kautta. Varojen keräämiseksi nuorisoryhmät, koulujen urheilujoukkueet ja muut järjestöt voivat myydä vain tällaisia huomattavia pakastepizzoja, lomaseppeleitä ja keksejä. Voit asioida suoraan järjestön kanssa ja myydä alennettuja prepaid-kortteja kustannusten kattamiseksi. Näin he voivat tienata muutaman dollarin siitä, että he tuovat uusia asiakkaita paikallesi. Varainkeräyksen tai hyväntekeväisyysautopesun tavoitteena on tuoda uusia asiakkaita. Pesulan omistajien on pidettävä aina mielessä kaksi päätavoitetta. 1) Olla näkyvämpi yhteisössänne. 2) Keskittyä potentiaalisiin uusiin asiakkaisiin, joita Fundraiser-myynti tuo. Jos olet epävarma, voit vähentää koko summan veroistasi. Tämä tunnettu tilasto osoittaa, että se, kuinka monta kanta-asiakaskorttia sinulla on liikkeessä, määrittää uusintakaupan määrän. Pesuyritysten kanta-asiakaskortinhaltijat eivät tiedä, millainen on hiljainen kuukausi.

Markkinointivaihtoehto 6: Mainosta ohjelmaasi oikein! Asiakkaat eivät osallistu kanta-asiakasohjelmaan, jos he eivät tiedä siitä, aivan kuten luottokortitkaan. Jokaisessa pesupaikassa pitäisi olla kyltti. Myös ruokalistataulussa pitäisi olla merkki. Ja automaattialuetta tulisi koristella useilla merkeillä. Varoitus tulisi sijoittaa paikkaan, jossa asiakkaat todennäköisimmin näkevät sen odottaessaan, että asiakas saa pesunsa valmiiksi.